Skip to main content

Winkelwagen

Livestream in studio

Livestream in een studio

Volledig ontzorgd worden of zelf aan de slag?

Wil je in contact blijven met, en meer bereik creëren onder je relaties, klanten, medewerkers of je doelgroep? Perfect Light helpt je om van jouw online of hybride evenement, een succes te maken door middel van een livestream in een studio.

Maar een livestream of digitaal evenement organiseren is toch technisch moeilijk en duur? Nee hoor, ons team staat klaar om je te adviseren over wat voor jouw evenement écht noodzakelijk is en wat leuke en interessante extra’s kunnen zijn voor je livestream. We vertalen jouw wensen en verwachtingen naar techniek en houden daarbij uiteraard rekening met je budget.

Jij steekt je energie in de inhoud en de vorm van je evenement. Perfect Light ontzorgt op het gebied van techniek en aankleding. Wij zorgen voor stabiel internet, een goed werkende livestream en alle benodigde apparatuur, zoals licht, geluid, camera’s etc., software en een sfeervolle achtergrond.

Livestream tijdens een uitvaart

Op zoek naar een partij dat een livestream kan verzorgen tijdens een uitvaart?

Livestream op locatie

Wil je een livestream organiseren op een (eigen) locatie? Alleen apparatuur huren kan ook!

Hoe werkt een livestream voor de kijkers?

Wanneer je kiest voor een afgeschermde, privé livestream, krijgen de deelnemers vooraf een link naar Vimeo. Als je wilt kunnen we de livestream extra beveiligen met een wachtwoord. Deelnemers aan de livestream hoeven niets te installeren op hun telefoon, laptop of tablet maar kunnen rechtstreeks naar de website om in te loggen en daar te kijken. Je hebt bij deze keuze geen risico op blokkade i.v.m. auteursrechten.
Wanneer je kiest voor een openbare streaming kun je naast Vimeo, ook kiezen voor platforms zoals YouTube en Facebook. Je kunt dan bijvoorbeeld op social media van tevoren al aankondigen dat er een livestream zal worden uitgezonden. De deelnemers klikken daar op de link en kijken mee. Houd er wel rekening mee dat als je gebruik maakt van bepaalde muziekfragmenten, je geblokkeerd kunt worden i.v.m auteursrechten.

Organiseer je een congres, seminar, symposium, webinar, workshop, TEDtalk of (product-)presentatie? In onze studio staan één of meerdere camera’s, microfoons, lichtapparatuur, schermen, mengtafel, software, encoder en technici voor je klaar. Een sfeervol decor kunnen we ook voor je regelen. Wil je werken met een virtueel decor zoals een ledwall, greenscreen of lcd-schermen voor jouw branding of een mooi podium voor jouw sponsoren? Geen probleem. Desgewenst helpen we je ook met een training om te leren presenteren, borrelpakketten of lunches, een dagvoorzitter of moderator. Bij Perfect Light staat ontzorgen centraal.

Interactie tijdens livestream

Om de aandacht van jouw doelgroep beter vast te houden kunnen we jouw livestream en evenement interactief maken. Door het toevoegen van content, dus van tevoren opgenomen vlogs, interviews en andere filmpjes etc. is er al meer afwisseling. Er is een chatfunctie mogelijk en ook een poll met het online publiek, breakout rooms en een quiz (bijvoorbeeld kahoot) zijn opties.

Organiseer je een digitale borrel, online bingo, pubquiz, live acts van dj of artiest? Dan verzorgen we een lichtshow voor een heerlijk festivalsfeertje!

Als extra service nemen we de livestream altijd op en zorgen ervoor dat je de opname ontvangt zodat je de uitzending terug kunt kijken.

Interesse in een livestream door Perfect Light?

Of heb je vragen? Bel 024 – 82 00 999 of mail naar info@perfectlight.nl 

Ervaringen van onze opdrachtgevers

Of je nou een spotje nodig hebt voor de spiegelbol of je hebt een evenement met licht en geluid voor 2.000 man. Perfect Light is de juiste partner!

Henk van den Hul

Erg mooi professioneel en innovatief bedrijf met vakkundige werknemers wat op de eerste plaats hun afspraken altijd nakomen. Op de tweede plaats, en dat kan ik persoonlijk erg waarderen, ze met je meedenken in het totaal project in de vorm van een voorbeeld met een tekening. Ook is het zo dat er niet echt moeilijk gedaan wordt over een lampje of een snoertje extra! Kortom voor mij een hele fijne partij om mee te werken. Chapeau aan het hele team.

Jimmy Greveling

Al jaren lang onze vaste kracht op Jansplaats Dansplaats Koningsplaats!
Harde werkers voor een correcte prijs!

Milan Scholten

Zeer prettig zaken doen met Perfect Light! Alle lof voor de klantgerichtheid en kwaliteit!

Harry Heijblok

Wij maken als middelgroot theater veelvuldig gebruik van de diensten van Perfect Light. Hoogstaande kwaliteit, snelle levering, flexibele club medewerkers, scherpe prijzen, deskundig advies. Keep up the good work Patrick en team

Cardo Theater

Samenwerking met Perfect Light bij project WOMA is zeer goed bevallen, alles op tijd, flexibel en professioneel!

Henri Doeleman

Vragen?
Windmolenweg 4
6515 AR Nijmegen (Oosterhout)

024 - 82 00 999
info@perfectlight.nl