Skip to main content

Winkelwagen

Licht & Geluid

Perfect Light

Jouw partner in het beste licht en geluid

Professioneel verzorgd licht en geluid op een evenement is niet alleen functioneel, het is bepalend voor de totale ambiance en versterkt de sfeer van de inrichting. Perfect Light kan de stemming van een omgeving beïnvloeden door middel van het sfeervol verlichten van elementen of een complete ruimte.

Wil jij een saaie beursstand omtoveren in een uitnodigende plek om potentiële klanten te ontmoeten? Je bedrijfsfeest voorzien van de nieuwste licht- en/of geluidstechnieken? Wij helpen je graag om jouw buurtevenement of concert te perfectioneren met een spectaculaire licht- en geluidshow.

Een kleine klant krijgt bij ons net zoveel aandacht als een groot project. Naast het vakwerk en de kwaliteitsapparatuur is dat dé succesfactor van ons audiovisuele bedrijf. Zo verzorgden wij al eerder:

  • de gevelverlichting voor Restaurant-Brouwerscafé-Hotel De Hemel;
  • de volledige lichtshows en complete theaterverlichting met dimmers voor het CARDO Theater;
  • kleurrijke lichtshows voor Fort Lent en al ruim 12 jaar de lichttechniek voor het Lentefeest;
  • de lichttechniek op Blauwe Dinsdag tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten in opdracht van DJ Henk van den Hul. Hierbij is de kerk in Elst en Oosterhout blauw uitgelicht.

Helemaal aan het begin bespreken we samen met jou alle wensen. Vervolgens vertalen we die naar bijvoorbeeld 3D-opstellingen, een tekening of een lichtontwerp. Zo heb je direct een beeld van wat er gaat gebeuren. Alles moet kloppen, zowel visueel als op het gebied van veiligheid. We hebben een certificaat voor ISO-normen. En we zijn 24 uur per dag bereikbaar, waardoor we onverhoopte problemen of defecten direct kunnen verhelpen.

Je ziet het… wij zijn hét adres voor het verzorgen van licht en geluid voor grote en kleine evenementen. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor de huur van licht en geluid, beamers en speakers, waarmee je zelf een knallend feest neerzet. Gegarandeerd dat de beleving optimaal is en alles perfect werkt!

Licht en/of geluid nodig voor jouw particulier of zakelijk evenement?

Neem contact met ons op

Ervaringen van onze opdrachtgevers

Of je nou een spotje nodig hebt voor de spiegelbol of je hebt een evenement met licht en geluid voor 2.000 man. Perfect Light is de juiste partner!

Henk van den Hul

Erg mooi professioneel en innovatief bedrijf met vakkundige werknemers wat op de eerste plaats hun afspraken altijd nakomen. Op de tweede plaats, en dat kan ik persoonlijk erg waarderen, ze met je meedenken in het totaal project in de vorm van een voorbeeld met een tekening. Ook is het zo dat er niet echt moeilijk gedaan wordt over een lampje of een snoertje extra! Kortom voor mij een hele fijne partij om mee te werken. Chapeau aan het hele team.

Jimmy Greveling

Al jaren lang onze vaste kracht op Jansplaats Dansplaats Koningsplaats!
Harde werkers voor een correcte prijs!

Milan Scholten

Zeer prettig zaken doen met Perfect Light! Alle lof voor de klantgerichtheid en kwaliteit!

Harry Heijblok

Wij maken als middelgroot theater veelvuldig gebruik van de diensten van Perfect Light. Hoogstaande kwaliteit, snelle levering, flexibele club medewerkers, scherpe prijzen, deskundig advies. Keep up the good work Patrick en team

Cardo Theater

Samenwerking met Perfect Light bij project WOMA is zeer goed bevallen, alles op tijd, flexibel en professioneel!

Henri Doeleman

Vragen?
Windmolenweg 4
6515 AR Nijmegen (Oosterhout)

024 - 82 00 999
info@perfectlight.nl