Skip to main content

Winkelwagen

Livestream op locatie

Livestream op locatie

Volledig ontzorgd worden of zelf aan de slag?

Evenement of uitvaart streamen? Perfect Light ontzorgt op maat

Wil je een livestream organiseren voor een evenement* vanaf een door jou gekozen locatie? Perfect Light ondersteunt je daar waar jij ons nodig hebt. Heb jij zelf de kennis in huis maar niet de materialen, zoals licht, geluid en/of camera, dan kun je bij ons terecht voor advies en (het huren van) apparatuur (dry-hire).

Wil je de techniek voor de livestream aan ons overlaten? Na een eerste gesprek over jouw wensen en verwachtingen, zullen we een locatiebezoek doen om een idee te krijgen van de ruimte (is er voldoende licht, hoe klinkt het geluid) en meten we de internetsnelheid. Daarna ontvang je van ons een advies en een scherpe offerte voor jouw livestream.

Livestream tijdens een uitvaart

Op zoek naar een partij dat een livestream kan verzorgen tijdens een uitvaart?

Livestream in een studio

Wil je een professionele livestream organiseren in een studio?

Hoe gaan we te werk tijdens een livestream?

Ruim voor de dag van het evenement maken we via ons beveiligde platform (Vimeo) een link aan. Deze ontvang je via e-mail en kun je via mail, whatsapp of afgedrukt op een uitnodiging delen met belangstellenden.
Ze hoeven niets te installeren op hun telefoon, laptop of tablet maar gaan rechtstreeks naar de website om in te loggen en daar te kijken.

Op de dag zelf van de livestream zijn we ruim van tevoren op de locatie aanwezig om de camera’s, microfoons en regie te installeren. Even proefdraaien om zeker te weten dat het beeld en geluid goed doorkomt en dan zijn we ‘startklaar’.

Als extra service nemen we de livestream altijd op en zorgen ervoor dat je de opname ontvangt zodat je de uitzending terug kunt kijken.

Wil je liever zelf de livestream opzetten? Alles wat je nodig hebt, kun je bij ons huren: divers geluids-, beeld- en ander apparatuur. Let dan wel op het volgende:

  • Is er voldoende stroom of heb je extra nodig?
  • Is er stabiel internet?
  • Heb je een stabiele streamingdienst?
  • Is er voldoende ruimte om te laden en lossen?
  • Hoe richt je de ruimte in?
  • Auteursrechten i.v.m. blokkade

Mocht het organiseren van een livestream toch ingewikkelder zijn dan je had gedacht? We staan je graag bij.

* onder evenementen verstaan wij o.a.: online beurs, opening, uitreiking, congres, seminar, symposium, webinar, workshop, TEDtalk of (product-) presentatie. Groot of klein, geen probleem: voor elke situatie zijn er genoeg mogelijkheden.

Interesse in een livestream door Perfect Light?

Of heb je vragen? Bel 024 – 82 00 999 of mail naar info@perfectlight.nl 

Ervaringen van onze opdrachtgevers

Of je nou een spotje nodig hebt voor de spiegelbol of je hebt een evenement met licht en geluid voor 2.000 man. Perfect Light is de juiste partner!

Henk van den Hul

Erg mooi professioneel en innovatief bedrijf met vakkundige werknemers wat op de eerste plaats hun afspraken altijd nakomen. Op de tweede plaats, en dat kan ik persoonlijk erg waarderen, ze met je meedenken in het totaal project in de vorm van een voorbeeld met een tekening. Ook is het zo dat er niet echt moeilijk gedaan wordt over een lampje of een snoertje extra! Kortom voor mij een hele fijne partij om mee te werken. Chapeau aan het hele team.

Jimmy Greveling

Al jaren lang onze vaste kracht op Jansplaats Dansplaats Koningsplaats!
Harde werkers voor een correcte prijs!

Milan Scholten

Zeer prettig zaken doen met Perfect Light! Alle lof voor de klantgerichtheid en kwaliteit!

Harry Heijblok

Wij maken als middelgroot theater veelvuldig gebruik van de diensten van Perfect Light. Hoogstaande kwaliteit, snelle levering, flexibele club medewerkers, scherpe prijzen, deskundig advies. Keep up the good work Patrick en team

Cardo Theater

Samenwerking met Perfect Light bij project WOMA is zeer goed bevallen, alles op tijd, flexibel en professioneel!

Henri Doeleman

Vragen?
Windmolenweg 4
6515 AR Nijmegen (Oosterhout)

024 - 82 00 999
info@perfectlight.nl