Particulier evenement?

Volledig ontzorgd worden of zelf aan de slag?

Particulier

Jouw feestje, bruiloft of evenement in het beste licht en geluid!

Wij hebben een breed assortiment aan apparatuur en een team van vakmensen in huis om jouw particuliere evenement tot een succes te maken. Jouw gasten en jij staan bij ons centraal, we denken graag mee en communiceren in korte lijnen. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, jubileum, bruiloft, uitvaart of ander evenement. Perfect Light regelt het tot in de puntjes en ontzorgt je van A tot Z.

Alleen apparatuur huren? 

Ben je op zoek naar licht, geluid, een overkapping, podium, aggregaat, beamer, ledscherm, special effects of ander apparatuur? En heb je zelf de kennis om deze te monteren?  Bekijk ons brede assortiment aan verhuurbare apparatuur en dry-hire producten.

Waarom kiezen voor Perfect Light? 

Verhuur, installatie, technisch onderhoud, programmeren en transport

  • Denken mee en ontzorgen
  • Kennis van zaken en altijd up-to-date
  • Oog voor kwaliteit en detail
  • Enthousiast team, korte lijntjes
  • Service, flexibiliteit en klantgericht

“Zeer prettig zaken doen met Perfect Light! Alle lof voor de klantgerichtheid en kwaliteit!"

Harry Heijblok

“Voor een gezellige feestje ga je naar Perfect Light!"

Annie Derksen

"Een professioneel bedrijf dat garant staat voor prachtig licht, vlekkeloze presentatie en weergave van beeld en geluid. Een belangrijk onderdeel tijdens een afscheid. Daarnaast geeft het de nodige rust wanneer dit goed geregeld is en draagt het bij aan een mooi afscheid."

Ingrid BernsIngrid Berns Uitvaartzorg
Ons team staat je graag te woord!

Voor vragen:
Bel 024 – 82 00 999
Mail info@perfectlight.nl

> Vraag direct een offerte aan

Hoe kunnen we je helpen?

Recente projecten

Roze Bruiloft
Lent

Te ere van het huwelijk van Pieter en Stan mocht Perfect Light het Belvédère te Nijmegen roze aanlichten. Omroep Gelderland was hierbij aanwezig om het vast te leggen, waarbij Patrick tevens geïnterviewd is.

Feest
Fort Lent

Ook voor feestjes ben je bij Perfect Light aan het juiste adres. Voor een gezellig feest bij Fort Lent verzorgden we laatst deze kleurrijke lichtshow.

Das Fest
Leuth

Ook in Leuth mocht Perfect Light genieten van een prachtig feest waar wij weer de techniek voor mochten verzorgen. DJ Paul Elstak draaide daar de avond aan elkaar.

Uitvaarten
i.s.m. Ingrid Berns

In samenwerking met Ingrid Berns Uitvaartzorg verzorgen we regelmatig geluid, licht, presentatie en weergave van beeld tijdens uitvaarten. Volgens Ingrid een belangrijk onderdeel tijdens een afscheid: “Blij met zo’n fijne samenwerkingspartner die kwaliteit eveneens hoog in het vaandel heeft staan.”

Lees meer over de mogelijkheden

Op zoek naar oplossingen voor jouw business evenement, bedrijfsfeestje of beurs? 

Een belangrijk zakelijk evenement in de planning maar geen idee wat je eigenlijk allemaal nodig hebt aan geluid en/of licht? Perfect Light denkt graag met je mee en geeft je een passend advies, helemaal op maat. Of het nu gaat om een bedrijfsborrel, optreden, buiten evenement of beursstand…