Skip to main content

Winkelwagen

Podium & Overkapping

Perfect Light

Jouw partner in podium en overkapping

Wij zijn gespecialiseerd en zeer ervaren in het plaatsen van diverse podia en overkappingen voor relaties uit de regio, zoals gemeente Overbetuwe, I&G Events, Vierdaagse Nijmegen, Rabobank, Giesbeach en meer! Perfect Light biedt oplossingen voor de meest uiteenlopende evenementen, zoals festivals, bruiloften en bedrijfspresentaties, ook het aanleveren van bouwboeken (met o.a. krachtberekeningen) is geen probleem! Wij zorgen ervoor dat jouw publiek of artiest hoog en/of droog staat voor het creëren van het perfecte feestje! Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. We staan je graag te woord.

Wil jij een onvergetelijk feest of evenement organiseren, maar weet je niet precies wat je nodig hebt? Wij helpen jou graag verder om een unieke setting te creëren naar jouw wensen met ons uitgebreide aanbod in allerhande evenementen verhuur en feestmateriaal. We bieden al onze diensten modulair aan. Of het nu gaat om alleen licht- of geluidverhuur, of om een totaalplaatje met podiumverhuur en/of het huren van overkappingen en (party) tenten, de opdrachtgever krijgt maatwerk en betaalt alleen voor wat er nodig is.

Ook werken wij proactief en zetten graag een stapje extra voor je. We vinden het ontzettend leuk om mee te denken met jou als opdrachtgever. We kijken altijd hoe iets beter, slimmer en efficiënter kan.

We zijn niet alleen actief op festivals, beurzen, bedrijfsfeesten en evenementen, maar ook in de congreswereld. Voor iedere wens is er een passende oplossing, we zorgen er altijd voor dat mensen het juiste product krijgen voor het juiste budget. Perfect Light biedt alle A-merken apparatuur en verzorgt ook onderhoud en reparatie.

Ook meer uit je evenement halen? Neem dan contact met ons op en ervaar hoe Perfect Light je kan ontzorgen en helpen om meer uit je evenement te halen.

Een podium of overkapping nodig voor jouw particulier of zakelijk evenement?

Neem contact met ons op

Ervaringen van onze opdrachtgevers

Of je nou een spotje nodig hebt voor de spiegelbol of je hebt een evenement met licht en geluid voor 2.000 man. Perfect Light is de juiste partner!

Henk van den Hul

Erg mooi professioneel en innovatief bedrijf met vakkundige werknemers wat op de eerste plaats hun afspraken altijd nakomen. Op de tweede plaats, en dat kan ik persoonlijk erg waarderen, ze met je meedenken in het totaal project in de vorm van een voorbeeld met een tekening. Ook is het zo dat er niet echt moeilijk gedaan wordt over een lampje of een snoertje extra! Kortom voor mij een hele fijne partij om mee te werken. Chapeau aan het hele team.

Jimmy Greveling

Al jaren lang onze vaste kracht op Jansplaats Dansplaats Koningsplaats!
Harde werkers voor een correcte prijs!

Milan Scholten

Zeer prettig zaken doen met Perfect Light! Alle lof voor de klantgerichtheid en kwaliteit!

Harry Heijblok

Wij maken als middelgroot theater veelvuldig gebruik van de diensten van Perfect Light. Hoogstaande kwaliteit, snelle levering, flexibele club medewerkers, scherpe prijzen, deskundig advies. Keep up the good work Patrick en team

Cardo Theater

Samenwerking met Perfect Light bij project WOMA is zeer goed bevallen, alles op tijd, flexibel en professioneel!

Henri Doeleman

Vragen?
Windmolenweg 4
6515 AR Nijmegen (Oosterhout)

024 - 82 00 999
info@perfectlight.nl