Skip to main content

Winkelwagen

Over ons

Wij zijn Perfect Light

Ons team staat voor je klaar


Het kleine team van Perfect Light is jong, enthousiast, gemotiveerd, hulpvaardig en staat voor korte lijnen. Perfect Light onderscheidt zich van andere licht- en geluidsbedrijven doordat we een full-service audiovisuele dienstverlener zijn voor zowel privé-, zakelijke en publieke evenementen. Bij alle events staan we voor vakbekwaamheid en een eerlijk advies. We investeren in nieuwe producten en technieken en zijn professioneel gecertificeerd.

Werkwijze

Perfect Light is klantgericht en flexibel. Door onze uitmuntende service hebben wij reeds vele langdurige samenwerkingsverbanden opgebouwd met onder meer evenementenbureaus, verenigingen en stichtingen.

Er vindt altijd een voorgesprek plaats en nadat wij de locatie bezocht hebben, geven wij advies en maken een offerte met 3D-tekeningen van bijvoorbeeld podium, overkapping of lichtplan. Wanneer het event plaatsvindt, zorgen wij uiteraard voor de opbouw, afbouw en bediening van apparatuur. Ook last-minute service is mogelijk, bijvoorbeeld als er tijdens een event storingen of mankementen zouden zijn. En wil je tóch nog iets extra’s, dan kan er héél veel geregeld worden! Zo hebben we ook een breed assortiment aan special effects, denk hierbij aan: rook, sneeuw, confetti, streams, CO2 guns en frame jets.

Onze specialiteiten
  • Licht
  • Geluid
  • Led schermen
  • Multimedia support
  • Podiumbouw
  • Verhuur
  • Verkoop
  • Projectbegeleiding
  • Special effects

Kortom, de beste allround keuze in audiovisuele beleving op topniveau… dat is Perfect Light uit Nijmegen.

Ervaringen van onze opdrachtgevers

Of je nou een spotje nodig hebt voor de spiegelbol of je hebt een evenement met licht en geluid voor 2.000 man. Perfect Light is de juiste partner!

Henk van den Hul

Erg mooi professioneel en innovatief bedrijf met vakkundige werknemers wat op de eerste plaats hun afspraken altijd nakomen. Op de tweede plaats, en dat kan ik persoonlijk erg waarderen, ze met je meedenken in het totaal project in de vorm van een voorbeeld met een tekening. Ook is het zo dat er niet echt moeilijk gedaan wordt over een lampje of een snoertje extra! Kortom voor mij een hele fijne partij om mee te werken. Chapeau aan het hele team.

Jimmy Greveling

Al jaren lang onze vaste kracht op Jansplaats Dansplaats Koningsplaats!
Harde werkers voor een correcte prijs!

Milan Scholten

Zeer prettig zaken doen met Perfect Light! Alle lof voor de klantgerichtheid en kwaliteit!

Harry Heijblok

Wij maken als middelgroot theater veelvuldig gebruik van de diensten van Perfect Light. Hoogstaande kwaliteit, snelle levering, flexibele club medewerkers, scherpe prijzen, deskundig advies. Keep up the good work Patrick en team

Cardo Theater

Samenwerking met Perfect Light bij project WOMA is zeer goed bevallen, alles op tijd, flexibel en professioneel!

Henri Doeleman

Specialisten in geluid, licht, podium en overkapping

Bij ieder project kun je van A tot en met Z bij ons terecht. We hebben een zeer breed aanbod aan producten en diensten. Programmering behoort ook tot de aangeboden diensten. Perfect Light zorgt altijd voor een perfect eindresultaat en als we iets zelf niet in huis hebben, regelen we het met het grootste gemak!

Gecertificeerd vakmanschap

Naast productverhuur, kan Perfect Light ook de installatie en het onderhoud voor haar rekening nemen. Onze medewerkers zijn allemaal gecertificeerd voor het werken met hoogwerkers en heftrucks.

Verder voldoen onze zeilen van de overkappingen aan alle brandwerende eisen en mogen daarom ook in de entertainmenttechniek gebruikt worden.

Neem contact met ons op

Vragen?
Windmolenweg 4
6515 AR Nijmegen (Oosterhout)

024 - 82 00 999
info@perfectlight.nl