Skip to main content

Winkelwagen

Livestream tijdens een uitvaart

Livestream tijdens een uitvaart

Een afscheid mooi in beeld

Een uitvaart kan plaatsvinden op mooie, persoonlijke en sfeervolle locaties. Ook daarvandaan kunnen we een livestream verzorgen. Na het locatiebezoek om de ruimte te bekijken (is er voldoende licht, hoe is het geluid en hoe sterk is het internet) ontvang je het advies en een scherpe offerte. Daarna ontvangen we ter voorbereiding graag de foto’s die je graag wilt laten zien op goede volgorde van het draaiboek en de muzieklijst. We controleren deze op auteursrechten om blokkade te voorkomen en synchroniseren deze met de bijbehorende foto’s.

Livestream op (eigen) locatie

Wil je een livestream organiseren op een (eigen) locatie? Alleen apparatuur huren kan ook!

Livestream in een studio

Wil je een professionele livestream organiseren in een studio?

Hoe gaan we te werk tijdens een livestream?

Voor een livestream maken we via ons beveiligde platform een link aan, al dan niet met een wachtwoord. We mailen je de link door en deze kun je via e-mail, whatsapp of afgedrukt op de rouwkaart delen met nabestaanden en belangstellenden. Ze hoeven niets te installeren op hun telefoon, laptop of tablet maar gaan rechtstreeks naar de website om in te loggen en daar te kijken.

Als de website van de uitvaartbegeleider daarvoor ingericht is, kan de livestream ook bekeken worden via de persoonlijke pagina van de overledene op de site van de uitvaartbegeleider.

Als extra service nemen we de livestream van de uitvaart altijd op en zorgen ervoor dat je de opname ontvangt zodat je de livestream terug kunt kijken.

Benieuwd naar wat wij nog meer voor je kunnen betekenen met licht- en geluidstechniek bij een uitvaart? Klik dan hier.

Interesse in een livestream door Perfect Light?

Of heb je vragen? Bel 024 – 82 00 999 of mail naar info@perfectlight.nl 

Ervaringen van onze opdrachtgevers

Of je nou een spotje nodig hebt voor de spiegelbol of je hebt een evenement met licht en geluid voor 2.000 man. Perfect Light is de juiste partner!

Henk van den Hul

Erg mooi professioneel en innovatief bedrijf met vakkundige werknemers wat op de eerste plaats hun afspraken altijd nakomen. Op de tweede plaats, en dat kan ik persoonlijk erg waarderen, ze met je meedenken in het totaal project in de vorm van een voorbeeld met een tekening. Ook is het zo dat er niet echt moeilijk gedaan wordt over een lampje of een snoertje extra! Kortom voor mij een hele fijne partij om mee te werken. Chapeau aan het hele team.

Jimmy Greveling

Al jaren lang onze vaste kracht op Jansplaats Dansplaats Koningsplaats!
Harde werkers voor een correcte prijs!

Milan Scholten

Zeer prettig zaken doen met Perfect Light! Alle lof voor de klantgerichtheid en kwaliteit!

Harry Heijblok

Wij maken als middelgroot theater veelvuldig gebruik van de diensten van Perfect Light. Hoogstaande kwaliteit, snelle levering, flexibele club medewerkers, scherpe prijzen, deskundig advies. Keep up the good work Patrick en team

Cardo Theater

Samenwerking met Perfect Light bij project WOMA is zeer goed bevallen, alles op tijd, flexibel en professioneel!

Henri Doeleman

Vragen?
Windmolenweg 4
6515 AR Nijmegen (Oosterhout)

024 - 82 00 999
info@perfectlight.nl