Skip to main content

Winkelwagen

Ook bij Perfect Light zijn energiezuinig, milieu en duurzaamheid belangrijke thema’s. Sowieso kent onze regio, met in het bijzonder Nijmegen, een groene visie. Denk hierbij aan Green Capital. Bij Brouwerij De Hemel wordt er sinds 2018 ingezet op duurzame investeringen en wij mochten voor hen divers installatiewerk leveren die een energielabel hebben van minimaal A+.

“Bij De Hemel is er ge├»nvesteerd in apparaten met een energielabel van minimaal A+ waaronder 2 nieuwe duurzame koelwerkbanken, een nieuwe duurzame vrieskast en een duurzame vaatwasser met condensdroger. Tevens hebben we alle lampen op de begane grond vervangen door duurzame LED oplossingen en ook de buitenverlichting vervangen door LED. Dit geeft een spectaculair beeld als je onze zo geliefde waalbrug over rijdt en een klein momentje hebt om de Nijmeegse skyline te bekijken. De Commanderie zie je de aankomende dagen in rood en groen vanwege de Kerst. Ons pand heeft een rijk verleden van ruim 800 jaar, we kijken ook graag vooruit. Zodat we ook de komende 800 jaar kunnen genieten van de rijkdommen die ons gegeven zijn door de natuur.”, aldus Selmar de Roo, eigenaar De Hemel.

Brouwerij De Hemel kan nu zelf bepalen in welke kleuren het pand wordt aangelicht! Zo kleurde het pand aan de Franseplaats 1 in het centrum van Nijmegen tijdens de Vierdaagse oranje en groen en is er onlangs langs het raamwerk verlichting aangebracht zodat het bij De Hemel deze winter er extra gezellig uitziet.

 

Vragen?
Windmolenweg 4
6515 AR Nijmegen (Oosterhout)

024 - 82 00 999
info@perfectlight.nl